Op zoek naar vrijstaande woning?

vrijstaande woning
Het bouwen van een vrijstaande woning. VP Architect.
Het bouwen van een vrijstaande woning. december 2014 Nu. Opdracht: Het bouwen van een vrijstaande woning. Het bouwen van een vrijstaande woning the Eijsden Nederland. Hebt u vragen voor VP Architect of over onze projecten, neem dan vrijblijvend contact op.
vrijstaande woning Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vrijstaande woning DE vrijstaande woning EN vrijstaande woning ES. Vertalingen vrijstaande woning NLFR. maison; maison isolée.
Vrijstaande woning SENS Architecten.
Vrijstaande woning, Kampenhout Nieuwbouw. Notice: Undefined index: name in block_menu line 146 of. Notice: Undefined index: name in block_menu line 165 of. Notice: Undefined index: name in system_menu line 647 of. Notice: Undefined index: name in _ctools_list_themes line 567 of.
Ruime vrijstaande woning op ca. 1361m met referentie 19301174385.
Ruime vrijstaande woning op ca. Ruime vrijstaande woning met 3 a 4 slaapkamers, 2 badkamers, ruime garage, aangename tuin en terras. Ideaal georiënteerd op het westen. Gelegen op een perceel van ca. U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet.
Gerenoveerde vrijstaande woning met 5/6 slaapkamers, 2 badkamers en 2 zonneterrassen op ca. 1.080 m.
1.080 m met aparte toegang, losstaande ruime berging en een kleine siervijver te Arendonk. Bij het binnenstappen ontdekt u al snel dat deze woning verrassend ruim is en over een bijzondere indeling beschikt. De inkomhal is ruim en de authentieke tegels en trappenhuis creëren een aparte sfeer.
Vrijstaande woning in laat of postmodernistische stijl Erfgoedobjecten Inventaris Onroerend Erfgoed.
aanmelden Vrijstaande woning in laat of postmodernistische stijl. inventaris bouwkundig erfgoed bouwkundig relict. Locatie Laar_EK 188, Antwerpen Antwerpen. Herinventarisatie Ekeren Antwerpen geografische herinventarisatie: 01-04-2011 01-11-2012. is vastgesteld als bouwkundig erfgoed Vrijstaande woning in laat of postmodernistische stijl. Deze vaststelling is geldig sinds 08-11-2012.
vrijstaande woning Temse Goossens Partners architecten en ingenieurs.
vrijstaande woning Temse. Het betreft een nieuwbouw eengezinswoning met de achterkant gericht op het zuiden. Achteraan werden keuken, zithoek en eetkamer helemaal opengewerkt naar de tuin toe. Vooraan werd de gevel gesloten gehouden in functie van de privacy. opdrachtgever: Goossens De Decker.
Verbouwen van een vrijstaande woning.
Toon meer info Ga terug. image: /_uploads/projects/p1010001-2.jpg, title: Verbouwen" van een vrijstaande woningimage, /_uploads/projects/p1010003-1.jpg, title: Verbouwen" van een vrijstaande woningimage, /_uploads/projects/p1010004-1.jpg, title: Verbouwen" van een vrijstaande woningimage, /_uploads/projects/p1010005-1.jpg, title: Verbouwen" van een vrijstaande woningimage, /_uploads/projects/p1010002.jpg, title: Verbouwen" van een vrijstaande woning."
Te renoveren vrijstaande woning in Hechtel-Eksel, België Te koop Vastgoed C.

Ruime vrijstaande woning, zéér goed onderhouden met prachtige tuin en de mogelijkheidheid tot het afwerken van zolder tot 2 extra kamers! Ligging: Net buiten het centrum van Nijlen gelegen, met vlotte verbinding naar omliggende gemeente en de E313. Omschrijving: De woning omvat een ruime inkomhal die verbinding geeft met de ruime en lichtrijk leefruimte die uitgerust is met een zit en eetkamer, deze geeft ook verbinding naar het rustgevende terras.
Architectenburo 3B.
Vrijstaande woning te huur Immo 2dehands.be.
Mooie vrijstaande woning te huurvlak, bij centrum asbouwjaar, 19953, slaapkamerspas, vernieuwdnieuw, badkamerinloopdouchetoiletten. 14 december 2018 1341: As. Landelijk gelegen vrijstaande woning / hoeve TE HUUR. Landelijk gelegen vrijstaande woning / hoeve te huur, niet ver buiten de zuiderring van Tielt.

Contacteer ons