Op zoek naar vrijstaande woning?

vrijstaande woning
vrijstaande woning Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: vrijstaande woning DE vrijstaande woning EN vrijstaande woning ES. Vertalingen vrijstaande woning NLFR. maison; maison isolée.
reds huis Hoge Kaart 103, 2930 Brasschaat, België Vrijstaande woning op ca. 556m grond.
Deze vrijstaande woning is gelegen op een goede locatie in Brasschaat. Het perceel heeft een oppervlakte van ca. De tuin is aangelegd en beschikt over een zwembad en een groot terras. Op de gelijkvloers bevindt zich de living van ca.
Vrijstaande woning te huur Immo 2dehands.be.
vrijstaande woning te huur. vrijstaande woning bj2004te huur met 3 grote slaapkamersgrote, keukenliving, 2wc'swasplaatsgrote, badkamer met bad en douche, berginggrot., 1 juli 2018 1637: Diksmuide Beerst. allenstaande woning te huur. vrijstaande woning bj2004te Diksmuide met 3slaapkamers en grote tuin te huur.
Vrijstaande woning: STEIN VAN ROSSEM: In samenwerking met AR.
Rustig gelegen gelijkvloerse vrijstaande woning in Heusden-Zolder VIER.
Gerenoveerde vrijstaande woning met 5/6 slaapkamers, 2 badkamers en 2 zonneterrassen op ca. 1.080 m.
1.080 m met aparte toegang, losstaande ruime berging en een kleine siervijver te Arendonk. Bij het binnenstappen ontdekt u al snel dat deze woning verrassend ruim is en over een bijzondere indeling beschikt. De inkomhal is ruim en de authentieke tegels en trappenhuis creëren een aparte sfeer.
vrijstaande woning met hellend dak Vrasene Goossens Partners architecten en ingenieurs.
Ruime vrijstaande woning met prachtige tuin op 658m2, gelegen in residentiële buurt. OC Vastgoed.
Ruime vrijstaande woning met prachtige tuin op 658m2, gelegen in residentiële buurt. Woestinestraat 10, 8340 Sijsele. Bekijk alle foto's' Print deze pagina. Deze perfect onderhouden woning is rijkelijk omgeven door groen, zeer rustig gelegen, doch dicht bij alle winkels, scholen, belangrijke wegen.Indeling, Gelijkvloerse verdieping: ruime inkomhal, apart toilet, ruime slaapkamer/ bureau, lichtrijke living en eetplaats met houtcassette, bureau, grote keuken, berging/bijkeuken met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Gerenoveerde vrijstaande woning in Overpelt.
probeer de pagina even opnieuw te openen. Deze video kan momenteel niet worden afgespeeld. Deze video is niet beschikbaar in het buitenland. Deel deze video. Kopiëer embed code. Gerenoveerde vrijstaande woning in Overpelt. Kijk binnen in deze gerenoveerde vrijstaande woning.
Nieuwbouw vrijstaande woning VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Nieuwbouw vrijstaande woning. De woning bestaat uit een gelijkvloerse verdieping en kamers op de eerste verdieping. Hier wordt gekozen om het hoofdvolume bestaande uit een gelijkvloerse bouwlaag en een dakvolume met kamers zo laag mogelijk te houden aan de kant van de straat en lichthellend te laten oplopen naar de tuin toe wegens zicht en oriëntatie.
Bekendmaking beslissing omgevingsvergunning Verbouwen van een vrijstaande woning Gemeente Kruibeke.
Bekendmaking beslissing omgevingsvergunning Verbouwen van een vrijstaande woning. 09 oktober 18 di. Het college van burgemeester en schepenen heeft een beslissing genomen op 25 september 2018 over een aanvraag omgevingsvergunning van mevrouw Van Esbroeck Natalie en de heer Brijs Björn, Doornstraat 119, 9140 Temse.
Vrijstaande woning met 3 tot 5 slaapkamers te koop te BALEN 2490 Janssen en Janssen.
Vrijstaande woning met 3 tot 5 slaapkamers. Foto 1 van 11. Steenweg op Leopoldsburg 49, 2490 BALEN. Goed onderhouden, vrijstaande woning met 1 garage en 3 tot 5 slaapkamers op perceel van 960m. Inkomhal 12m: Voorzien van trap naar de verdieping.

Contacteer ons