Resultaten voor vakantiewoning bouwen

vakantiewoning bouwen
Recreatiewoning bouwen prijzen vakantiehuis.
U kan er ook voor kiezen om een kleine recreatiewoning van hout te bouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prefab vakantiewoning in Finse stijl? Eén van de minpunten is het onderhoud, maar één van de absolute pluspunten is de prijs.
Vakantiewoning.
Als u gemoedelijke en ontspannende uren en dagen wil doorbrengen in een aangename atmosfeer dat een blokhuis biedt, dan is een Thule Blokhuis uitermate geschikt voor u! Uw vakantiewoning uit hout, aangepast aan uw wensen en noden. Wij bouwen uw Thule vakantiewoning naar uw wensen.
Houten vakantiehuis bouwen.
Houten vakantiehuis bouwen. Een vakantiehuis van een levend bouwmateriaal van uw vakantiewoning? Waarom dan niet kiezen voor hout, dit bouwmateriaal is duurzaam en op natuurlijke wijze hernieuwbaar. Daarnaast biedt hout een gemakkelijke manier om de CO2 uitstoot te beperken, omdat bossen en het hout zelf het vermogen heeft om koolstof vast te houden.
Vakantie woning, villa, stacaravan of chalet laten bouwen? Time Out Second Home regelt dit van A tot Z.
Een vakantiewoning waar karakter uit spreekt. Die één is met zijn omgeving dat ene bijzondere plekje waar voor jullie alles op zijn plek valt. Een bijna energie neutrale woning die anders durft te zijn, anders dan de doorsnee chalets en villa's' waar de parken al mee vol staan.
Chaletbouw Vakantiewoningen in Ardennen te Koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Chaletbouw Vakantiewoningen in Ardennen te Koop is helaas verwijderd. Wij bouwen U droomchalet in houtmassiefbouw, met de perfecte isolatienormen en deze kan fungeren als laag paasief woning, geen hoge Energiefacturen Wij beschikken over een 40 tal loten bouwgrond in de Ardennen, regio Couvin Durbuy Indien gewenst kunnen wij bouwgrond voor U zoeken, onze Commerciële dienst helpt U graag om het vinden van Uw Idyllische bouwplaats, Wij beschikken over eigen architect. Wij regelen alles voor U, aarzel niet om ons te contacteren. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Ardennen vakantiewoning 2 personen met eigen sauna. In het prachtige Belgische dorpje Küchelscheid Ardennen/Eifel kunt u een ruime, en gezellige vakantiewoning voor 2 personen huren.
vakantiehuis bouwen Huisje van Hout.
Een vakantiehuis eenvoudig te bouwen met onze pakketten. Met een klein beetje handigheid is een vakantiehuis eenvoudig zelf op te bouwen met de bouwpakketten van Huisje van Hout. Wij hebben vijf basismodellen aan de hand waarvan u uw eigen huisje kunt ontwerpen.
Vakantiewoning bouwen? Hier doet u inspiratie op!
Gaat de wens uit naar een houten overkapping aan de vakantiewoning? Laat ons met u meedenken! Vakantiewoningen op Bonaire. Internationaal een vakantiewoning bouwen? Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal een vakantiewoning bouwen behoort tot de mogelijkheden bij Jaro Houtbouw!
Zo bouwen wij Vakantiewoningen.
Bekijk de complete brochure door op onderstaande afbeelding te klikken. Onderstaand ziet u een collage van vakantiewoningen die ook in de brochure staan met een woon oppervlak variërend van 23 m tot 100 m. De grotere modellen hebben soms ook een slaapzolder.
Vakantiewoning bouwen met hout Zelf doen of uitbesteden!
De grootte en indeling kun je zelf bepalen. Zo bouw je jouw eigen ideale vakantiewoning. Vakantiehuis: Zelf bouwen of laten bouwen? Bij Eigenwijs Bouw kun je er voor kiezen om je vakantiewoning zelf te bouwen of het over te laten aan de professionals van Eigenwijs Bouw.

Contacteer ons