Meer resultaten voor onroerend goed

onroerend goed
onroerend-goed.
BOUWRECHT, ONROEREND GOED EN HUUR. koop-verkoop, huur en leasing van onroerend goed. aansprakelijkheid van aannemers en architecten. geschillen en contracten inzake eigendom, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden., mede-eigendom, recht van opstal, erfpacht. algemeen huurrecht, handelshuur, woninghuur. redactie van en advies over contracten inzake aannemingsopdrachten.,
Het nieuwe erfenisrecht 2018: wat verandert er voor schenkingen van onroerend goed? Antonissen.
Neem contact op. Het nieuwe erfenisrecht 2018: wat verandert er voor schenkingen van onroerend goed? 07 maart 2018. Op 1 september 2018 treedt het nieuwe erfenisrecht in werking. Wat verandert er precies en wat zijn de gevolgen voor schenkingen van onroerend goed?
Aanbod Immo Point Huis, Villa, Landhuis Onroerend goed.
Zij kunnen een antwoord bieden op al uw vragen omtrent de aankoop en/of verkoop van een woning, appartement, handelszaak of bouwgrond. Vul het onderstaande formulier in en wordt via e-mail, of telefonisch, op de hoogte gehouden van nieuwe panden die aan uw persoonlijke zoekopdracht beantwoorden. Een eerste stap in het vinden van uw droomwoning is een goed onderbouwde waardebepaling van uw eigendom.
Onroerend goed aankopen in Nederland: fiscaal interessant?
De aankoop van een onroerend goed in Nederland als Belgisch resident, alsook de overdracht van dit onroerend goed naar de volgende generatie kan op een fiscaal interessante manier. Bij de aankoop van een oud onroerend goed betaalt u 2 % overdrachtsbelasting in geval van de aankoop van een nieuwe woning moet u rekening houden met 21 % BTW.
Registratie van onroerende goederen Belgium.be.
Als de verkoopprijs lager ligt dan de venale waarde die hij had berekend, moeten op het verschil aanvullende registratierechten en een boete betaald worden. De verkoper en u kunnen in de aankoopakte duidelijk vermelden dat de overeengekomen prijs lager is dan de verkoopwaarde van het onroerend goed.
Panden Te koop Onroerend Goed. Immoscoop.
Deze woning is gelegen in Schoonbeek, een rustige deelgemeente van Bilzen. Ook deze woning ligt zeer rustig, in een residentiële buurt. De woning dateert van 1978, en werd steeds zeer goed onderhouden. Via de inkomhal komen we via een glazen dubbele deur in de zeer lichte leefruimte met zit en.
Luxe onroerend goed Advertenties prestige en uniek onroerend goed.
Luxewoning/villa te koop Uzès. Luxewoning/villa te koop Toulouse. Luxewoning/villa te koop Nîmes. Luxewoning/villa te koop Ukkel. Luxewoning/villa te koop Knokke-Heist. Wie zijn we? Werking van onze website. Onroerend goed in Frankrijk. m prijs en vastgoedschatting. Kantoren en handelszaken. Onroerend goed in België.
Kredieten voor onroerend goed BNP Paribas Fortis.
voor investeringen vanaf 100.000 euro. Investeren in onroerend goed? Kies uw krediet op maat. Investeren in vastgoed? Dat is kiezen voor zekerheid. Met de juiste aankoop beschikt u over een positief rendement. Bent u klaar voor een aankoop van onroerend goed?
Wat is onroerend goed? Home-Plus.
De renovatiepremie kan aangevraagd worden als eigenaar van het onroerend goed bewoner of verhuurder, indien u als bewoner de woning bezit op de aanvraagdatum op grond van een zakelijk recht. Als verhuurder moet u de woning, of onroerend goed, verhuren aan een verhuurkantoor voor ten minste 9 jaar, vanaf de aanvraagdatum.
Boek Checklist bij koop-verkoop van onroerend goed 2018.
Het cahier is een praktijkgericht hulpmiddel met alle verschillende informatieverplichtingen en documenten uit het vastgoed, zakenrecht en ruimtelijke ordening die vereist zijn voorafgaand aan / bij het ondertekenen van een onderhandse of notariële akte voor de verkoop van een onroerend goed in Vlaanderen, alsook een beknopt overzicht van de hieraan gekoppelde sancties bij niet-naleving.
Opgelet voor successierechten op uw onroerend goed.
Hieronder valt bijvoorbeeld het inbrengen van onroerend goed in de huwelijksgemeenschap, om daarna afzonderlijke schenkingen te doen. Als je echter kan bewijzen dat een gelijke behandeling van uw kinderen aan de basis ligt van deze actie, kan ze soms wel toegelaten worden.
Onroerend goed Puglia: 445 huizen en appartementen te koop.
Onroerend goed Puglia. 445 huizen en appartementen te koop. Castrignano del Capo. Verenigde Arabische Emiraten. Onroerend goed Comune di Brindisi 326 advertenties. Onroerend goed Comune di Lecce 77 advertenties. Onroerend goed Taranto 29 advertenties. Onroerend goed Comune di Bari 12 advertenties.

Contacteer ons