Resultaten voor onroerend goed

onroerend goed
Onroerend Goed. Immoscoop.
Deze te renoveren woning ligt in een rustige omgeving, in de onmiddellijke nabijheid van de Genkse Scholengroep, op wandelafstand van een commerciële centrum grootwarenhuis, bank, bakker, slager, krantenwinkel, met een goede bereikbaarheid naar autostrade. De woning bestaat uit een inkom.
Kredieten voor onroerend goed Fintro.
Dat is kiezen voor zekerheid. Met de juiste aankoop beschikt u over een positief rendement. Bent u klaar voor een aankoop van onroerend goed? Dan kunt u bij ons terecht voor een krediet op maat onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.
Hoe onroerend goed uit uw vennootschap halen? 3 klassieke opties.
Dat is altijd het geval als u een onroerend goed uit een nv of cvba haalt. In de bvba, vof of comm-v kunt u in bepaalde gevallen van een lager tarief tot 25%, of zelfs het vast recht van 50 euro genieten.
VB 17044 Inbreng van een onroerend goed in de huwelijksgemeenschap door één echtgenoot gevolgd door schenking van beide echtgenoten Belastingportaal Vlaanderen. cross. login. question-circle. search.
13 mei 2014 waarbij geoordeeld werd dat een inbreng van een onroerend goed met vergoedingsverplichting in combinatie met een daarop volgende schenking van het onroerend goed aan de dochter van het echtpaar niet gekwalificeerd wordt als fiscaal misbruik in de zin van art.
Verkoop van onroerend goed mogelijk per email of niet? Imposto.
Verkoop van onroerend goed mogelijk per email of niet? Een aantal recente arresten van het Hof van Beroep te Antwerpen jaagden een schokgolf door de vastgoedsector. De verkoop van een onroerend goed per e-mail zou immers niet meer mogelijk zijn.
Meeneembaarheid bij aankoop van een ander onroerend goed Belastingportaal Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Zo heeft u als koper 5 jaar om op de plaats van het aangekochte onroerend goed uw hoofdverblijfplaats te vestigen. In het geval van meeneembaarheid door teruggave, moet de verkoop van de oude woning vaste datum bezitten binnen de 5 jaar na de notariële akte van aankoop van het onroerend goed.
Openbare verkoop van onroerend goed kan voortaan online Nieuws Data News.
Op het ogenblik dat de bieding afgelopen is momenteel is die termijn vastgelegd op één week wordt het onroerend goed meteen toegewezen aan het hoogste bod. En" dat is toch wel uniek binnen Europa. Frankrijk heeft wel een soortgelijk biedingsplatform, maar geen toewijzing, verduidelijkt Danneels.
Vastgoed Wikipedia.
Hier ligt het accent op voornamelijk administratieve bezigheden in verband met verhuur en verkoop van onroerend goed. In Nederland zijn er diverse hogescholen die een professionele bacheloropleiding Vastgoedkunde bouwtechnische bedrijfskunde aanbieden, waaronder de Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam en Saxion Hogescholen.
Onroerend goed Begrippendatabank Financiën en Begroting.
Onroerend door het voorwerp waarop ze betrekking hebben: dit zijn onlichamelijke onroerende goederen waarbij een onderscheid kan worden gemaakt tussen onroerende zakelijke rechten, onroerende schuldvorderingen en rechtsvorderingen die betrekking hebben op onroerende zakelijke rechten of die het opeisen van een onroerend goed tot voorwerp hebben.
Onroerend goed aankopen in onverdeeldheid Belfius Belfius.
door het in betaling te geven bij aflossing van de vordering van de rekening-courant, dan is het verkooprecht van toepassing. verdelen de bvba en een kwalificerend vennoot het onroerend goed, dan is het verdeelrecht van toepassing. verkrijgt de enige vennoot van de bvba het onroerend goed, dan is het vast recht 50 euro van toepassing.
Onroerend goed aankopen in Nederland: fiscaal interessant?
De aankoop van een onroerend goed in Nederland als Belgisch resident, alsook de overdracht van dit onroerend goed naar de volgende generatie kan op een fiscaal interessante manier. Bij de aankoop van een oud onroerend goed betaalt u 2 % overdrachtsbelasting in geval van de aankoop van een nieuwe woning moet u rekening houden met 21 % BTW.
Wat is onroerend goed? Home-Plus.
De renovatiepremie kan aangevraagd worden als eigenaar van het onroerend goed bewoner of verhuurder, indien u als bewoner de woning bezit op de aanvraagdatum op grond van een zakelijk recht. Als verhuurder moet u de woning, of onroerend goed, verhuren aan een verhuurkantoor voor ten minste 9 jaar, vanaf de aanvraagdatum.

Contacteer ons