Op zoek naar Koopwoningen?

Koopwoningen
de voorkempen h.e.: Project Kortestraat te Brasschaat: 6 koopwoningen en 10 huurwoningen.
Nieuwe onderhoudscontracten met. Project Kortestraat te Brasschaat: 6 koopwoningen en 10 huurwoningen. Project Kortestraat te Brasschaat: 6 koopwoningen en 10 huurwoningen. 28/02/2017: Project Kortestraat te Brasschaat: 6 koopwoningen en 10 huurwoningen. Project Kortestraat te Brasschaat: 6 koopwoningen en 10 huurwoningen.
Sociale koopwoningen Landwaarts Stad Hamont-Achel.
De Groote Heide. Sociale koopwoningen Landwaarts. Sociale koopwoningen Landwaarts. In Hamont-Achel worden sociale koopwoningen aangeboden door de Sociale Huisvestingsmaatschappij Landwaarts. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je je kandidaat stellen voor een sociale koopwoning of kavel, bij een sociale huisvestingsmaatschappij.
Sociale koopwoningen Stad Gent.
Op zoek naar een betaalbare sociale koopwoning? U wilt graag een woning kopen of bouwen maar u denkt dat dit niet haalbaar is? Dan is een sociale koopwoning misschien iets voor u. Een sociale koopwoning wordt gebouwd en verkocht door een sociale huisvestingsmaatschappij SHM.
Sociale huur en koopwoningen Gemeente Stekene.
Over de gemeente. Sociale huur en koopwoningen. Alleenstaanden of gezinnen met een bescheiden inkomen kunnen in aanmerking komen voor een sociale woning. Er bestaan 3 mogelijkheden.: Ze huren een sociale woning aan een betaalbare prijs. Ze kopen een kavel of woning aan een betaalbare prijs.
Varenvelden sociale koopwoningen architectura.be.
BUITENSCHRIJNWERK EN ZONWERING. De woonwijk Varenvelden in Hemiksem is uitgebreid met negentien sociale koopwoningen. Tweestroom architecten bvba wilde bij dit project verder gaan dan een simpele verzameling identieke woningen. Een zoektocht naar volumetrie, inplanting en materialiteit resulteerde in een uniek project.
Ik wil kopen.
Kandidaten voor een speciale woning voor mensen met een handicap, voor zover er aangepaste woningen ter beschikking zijn. Kandidaten met een onteigende woning. Daarnaast heb je ook voorrang als je een voldoende band hebt met de gemeente waar de koopwoning gelegen is.
Sociale koopwoningen Wonen in Hartje Hageland.
middelgrote bouwgronden kavels. Om in aanmerking te komen voor de aankoop van een sociale koopwoning of bouwgrond moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen. Op de site van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen kan men ook alle nodige info vinden over sociale koopwoningen.
Koopwoningen buitenland Vakantiewoningen Immo 2dehands.be.
Koopwoningen buitenland Vakantiewoningen. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Zoek alleen in titel. te koop in benissa. huis te koop. te koop in orihuela. chalet te koop. te koop calpe. appartement spanje te koop. huis te koop frankrijk te koop.
Molse bouwmaatschappij Kopen Inschrijven Aankoop nieuwe sociale koopwoningen.
Recht van wederinkoop bij niet naleving verbintenis. U KAN ENKEL INGESCHREVEN WORDEN IN HET KANDIDATENREGISTER VOOR SOCIALE KOOPWONINGEN, INDIEN VOLGENDE DOCUMENTEN ZIJN BIJGEVOEGD.: Verklaring op eer ter controle van de eigendomsvoorwaarden op kantoor te ondertekenen. Recent uittreksel Samenstelling" van Gezin" bevolkingsdienst gemeente.
Koopwoningen in Sittard.
In het centrum van Sittard gelegen, bieden wij te huur aan geheel gerenoveerde studio Huisnummer 15F, woonoppervlakte 27m Gelegen op de tweede verdieping Woonkamer 6.103.50m Keuken 2.401.35m Deels betegelde badkamer 2.401.20m voorzien van een douche, toilet, vaste wastafel en aansluitingen voor witgoed.
Kopen.
Registers: Beveren, Kruibeke, Lokeren, Lokeren St Jozefstraat, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Sint-Niklaas Mierennest, Stekene, Temse, Sociale Kavels. het toewijzingsreglement sociale koopwoningen raadplegen: procedure. artikel 10 van het toewijzingsreglement.: Een kandidaat-koper die ingeschreven is in het register op basis waarvan een toewijzing heeft plaatsgevonden, en die zich benadeeld acht door de toewijzing van een woning kan binnen zes maanden na datum van de betwiste toewijzing met een beveiligde zending beroep aantekenen bij de toezichthouder.
Welkom op de website van de gemeente Wijnegem!
Binnen dit project zal er een mix van sociale koopwoningen, sociale huurwoningen en bescheiden woningen voorzien worden. Het is een groot gebied, waardoor het in fases is opgedeeld. Momenteel is de eerste fase met sociale huurwoningen, sociale koopwoningen en enkele commerciƫle ruimtes in aanleg.

Contacteer ons