Meer resultaten voor nieuwbouwproject

nieuwbouwproject
Nieuwbouwproject Kruibeke Kattestraat.
Te koop 0. Nieuws en Events. Nieuwbouwproject Kruibeke Kattestraat. Dit project in Kruibeke is UITVERKOCHT! We hebben echter nog andere vergelijkbare projecten in de buurt.: Laatste open bebouwingen. Wonen in een natuurlijke buurt. Modern wonen in een rustige en landelijke buurt.
Immolivin Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk: nieuwbouwproject van 35 gezinswoningen.
Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk: nieuwbouwproject van 35 gezinswoningen. Heeldstraat, 3600 Genk. Bekijk op kaart. Welkom bij woonproject Heeldstraat te Genk! Op een boogscheut van het centrum van Genk, op een nieuwe verkaveling gelegen op de kruising van de Heeldstraat en de Weg naar As, verkopen wij 35 nieuwbouw gezinswoningen, allen met tuin, tuinberging, garage of carport.
Vooruitstrevend nieuwbouwproject in het centrum van Deinze.
Vooruitstrevend nieuwbouwproject in het centrum van Deinze. Op het einde van de Markt van Deinze, langs het Schipdonkkanaal, verschijnt binnenkort Villa Neerleie, een vooruitstrevend nieuwbouwproject bestaande uit 2 gelijkvloerse kantoorruimtes en 27 appartementen. Abscis Architecten ontwierp er een gebouw die vanuit al haar invalshoeken kan gelden als een ware landmark.
Nieuwbouwproject Lede Spoorstraat.
Te koop 14. Nieuws en Events. Nieuwbouwproject Lede Spoorstraat. Je woont in een rustige buurt tussen Aalst, Dendermonde en Gent. Centraal, maar toch landelijk. Contacteer ons of download de brochure voor uitgebreide, extra informatie die niet op de website staat!
Nieuwbouwproject Jan Yperman Ziekenhuis.
Bedrijfsfilm Viva Jan Yperman. Na de fusie van de drie campussen in 1998, werden in 2007 alle activiteiten gecentraliseerd op één campus, met behoud van een antenne in Poperinge. Om deze centralisatie te realiseren, ging in november 2002 het nieuwbouwproject van start.
Nieuwbouwproject Begijnendijk Puttestraat.
Te koop 4. Nieuws en Events. Nieuwbouwproject Begijnendijk Puttestraat. In dit rustig gelegen woonproject zijn er nog 3 strakke en ruime halfopen woningen en 1 lot voor open bebouwing met vast ontwerp te koop. Je woont er in een doodlopende straat dichtbij winkels en scholen.
Homebird Uniek nieuwbouwproject.
Gelegen te Geraardsbergen, achterliggend de Oudenaardsstraat, bouwt Homebird 12 comfortabele en energiezuinige woningen waarvan 6 half open en 6 geslotenbebouwingen. De verkaveling is gelegen in een residentiële omgeving, nabij het centrum van Geraardsbergen. De rustige, doch zee centrale ligging, maakt dit nieuwbouwproject uniek en ideaal.
Nieuw Berchem nieuwbouwproject in Oud-Berchem in Antwerpen.
Nieuwbouwprojecten te koop in provincie Limburg Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock
xml version1.0" encodingutf-8? te koop in provincie Limburg. nieuwbouwproject te koop in provincie Limburg. xml version1.0" encodingutf-8? Publiceer uw pand. Zimmo for Business voor vastgoedmakelaars. Zoek een vastgoed professional. Werken bij Zimmo. xml version1.0" encodingUTF-8? Nieuwbouwprojecten te koop in provincie Limburg.
Nieuwbouwproject meirgorenstraat Vastgoedpartners.
De appartementen variëren van 77m tot 130m. Verder zijn er nog 16 garages, 6 carports en een gemeenschappelijke fietsenberging. Vraag meer informatie. Appartement met tuin 3331537. Appartement met tuin 3331521. Appartement met tuin 3334855. Appartement met tuin 3331520. Appartement met tuin 3334871.
Immo Pevenage RESIDENTIE LEON: EXCLUSIEF NIEUWBOUWPROJECT TE AALST.
Residentie Leon" is een exclusief nieuwbouwproject langsheen de ring rond Aalst, maar toch op wandelafstand van het centrum. Het gebouw is ontworpen in een frisse en tijdloze residentiële architectuur met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen. In totaal worden er 14 appartementen ondergebracht in deze meergezinswoning.
Projecten E. Dillen Bouwbedrijf.
Deze nieuwbouw omvat 8 appartementen van 85 vierkante meter en meer, 2 mooie dakappartementen en 1 poortwoning van 90 vierkante meter. Achteraan bevindt zich mooie tuintjes en de inrit naar de kelder, waar zich 8 afsluitbare autoboxen, waarvan 2 dubbele, 6 autostaanplaatsen en de bergingen bevinden.

Contacteer ons