Resultaten voor solden oostenrijk

solden oostenrijk
Sölden Wintersportplaats in Ötztal Oostenrijk 1.377m.
Vallei van Sölden in de zomer. Het skigebied van Sölden heeft 144 kilometer piste en reikt tot een hoogte van 3.340 meter wat skiën tot ver in het voorjaar mogelijk maakt. Sölden heeft als enige skigebied in Oostenrijk 3 bergtoppen boven de 3.000 meter.
Sölden Ötztal Arena skigebied met 143 km piste in Oostenrijk.
Je kunt de Big 3 tocht volgen waarbij je langs de drie hoogste toppen van de Ötztal Arena gaat. Alle drie zijn ze hoger dan 3000 meter en nergens anders in Oostenrijk is dat mogelijk. Sölden is het grootste dorp van de Ötztal Arena.
Sölden Oostenrijk Wikipedia.
Aan het einde van het Gurgler Tal liggen Obergurgl, dat gelegen op een hoogte van 1930 m het hoogste kerkdorp van Oostenrijk is, en het hotelcomplex Hochgurgl, dat nog iets hoger op een hoogte van 2150 m aan de weg over de Timmelsjoch ligt en door middel van een kabelbaan met Obergurgl verbonden is.
Sölden in Tirol leuke activiteiten in zomer winter Vakantie Sölden.
Als enige skigebied in Oostenrijk heeft Sölden drie bergtoppen van meer dan drieduizend meter hoogte, ook wel bekend als de Big 3, met spectaculaire uitzichtsplatformen die per lift bereikbaar zijn. Jaarlijks vinden er bijzondere evenementen plaats: van de World Cup Opening aan het begin van het seizoen tot het Gletschetheaterstuk Hannibal en het Electric Mouth Festival aan het eind van het seizoen.
Skigebied Sölden Tirol.
Je bent hier Home Oostenrijk Sölden-Hochsölden-Vent Sölden Skigebied. Skigebied Dorp Weer sneeuw Reizen Beoordelingen. Skigebied Pistekaart Foto Brochure. Hoogte: 1350 3340 Meter. Sölden-Hochsölden-Vent in het kort. Groot skigebied met snelle liften. Het skigebied van Sölden telt ruim 150 kilometer pistes en is uitermate sneeuwzeker.
VVV Sölden Tourismusverband in Oostenrijk.
Meer over Sölden. Wellness centrum, Gletsjer nabij, Levendige après-ski, Overdekt zwembad. Zomer in de bergen. 1 van 2. Top 10 Skigebieden. Skiwelt Wilder Kaiser. Serfaus Fiss Ladis. Top 10 Plaatsen. Zwemmeren in Oostenrijk. Wintersport in Oostenrijk. UNITED ORANGE all rights reserved.
Sölden Tirol Wintersport.
Canada Ischgl Tirol SkiWelt Vorarlberg. Je bent hier Home Oostenrijk Sölden-Hochsölden-Vent Sölden. Skigebied Dorp Weer sneeuw Reizen Beoordelingen. Informatie Foto Brochure Après-ski. Hoogte: 1377 Meter. Sölden in het kort. Gezellig dorp met bruisende après-ski. Diverse leuke evenementen. Sneeuwzeker skigebied met gletsjer.
BERGFEX: Skigebied Sölden Skivakantie Sölden Wintersportgebiet Sölden.
Die Einstiegsebene wird weiters über das Parkhaus. sowie über eine Pistenanbindung erschlossen. Als eerste skioord in Oostenrijk beschikt Sölden maar liefst over drie bergtoppen van ruim 3000 m, ook de BIG3 genoemd, die met de meest moderne kabelbanen uitgerust zijn.
Sölden info Tirol Oostenrijk.
Op zijn laatst om 16 uur begint de après ski-pret: De schirmbars langs de hoofdstraat en sommige zaken even buiten het dorp trekken veel bezoekers, hoofdzakelijk jonge mensen. In de trendy bars wordt niet zelden tot in de vroege uurtjes feest gevierd.

Contacteer ons