Op zoek naar koopwoning?

koopwoning
Ik wil kopen.
Hoe inschrijven: werkwijze en documenten. Om een sociale koopwoning te kunnen kopen moet u voldoen aan een aantal voorwaarden. Als u voldoet, vult u de nodige documenten in en betaalt u het inschrijvingsgeld. Dan wordt u ingeschreven op een wachtlijst per gemeente.
Welkom op de website van de gemeente Wijnegem!
Door deze woningen en het toekomstige sociale woonproject aan de Merksemsebaan, hoopt het gemeentebestuur dat er een voldoende groot aanbod betaalbare huisvesting is voor jonge en minder jonge Wijnegemnaars. Mensen die geïnteresseerd zijn in een koopwoning in het project Salvialaan kunnen nog altijd contact opnemen met Arro Antwerpen om te kijken of ze in aanmerking komen.
Koopwoningen.
Via deze link verneemt u alle informatie m.b.t. het bekomen van een sociale koopwoning. Hier vindt u een overzicht van de woningen die verkocht zijn in 2016 en 2017. Projecten in opbouw. Momenteel zijn er 4 werven in opbouw met in totaal 73 woongelegenheden in de steigers.
Sociale koopwoning Gemeente Kapelle-op-den-Bos.
Project Molenstraat Meiselaan. Start Leven Werken Bouwen, Wonen Energie Wonen Sociale koopwoningen. Onder bepaalde voorwaarden kan je een sociale woning kopen. Zowel de Gewestelijke Maatschappij voor Volkshuisvesting als Providentia bieden sociale koopwoningen aan. Hiervoor moet jij je inschrijven in een register.
Kopen.
Dit zijn kwaliteitsvolle woningen die aan een sociale prijs worden verkocht aan mensen die aan de voorwaarden voldoen. Om in aanmerking te komen voor een sociale koopwoning, moet je je inschrijven in een register, en kom je op de wachtlijst.
WoningNet Regio Eemvallei.
Het Gooi en Omstreken. Een koopwoning is een woning die in bezit is van een particulier of een woningcorporatie. U heeft voor koopwoningen geen inschrijving nodig bij WoningNet Regio Eemvallei. U vindt koopwoningen op de eigen website van de woningcorporaties.
Een sociale koopwoning aankopen willebroek.moonworks.eu.
Opzeg door de huurder. Opzeg door verhuurder. Akkerlaan en voetbalveld. Hoek Ringlaan Breendonkstraat. Een sociale koopwoning aankopen. Je kan onder bepaalde voorwaarden een sociale koopwoning aankopen. Het gaat dan specifiek over koopwoningen die door Volkshuisvesting worden aangeboden. Welke documenten binnenbrengen?
Koper.
Hoe stel ik me kandidaat. Als je een sociale woning of bouwgrond wilt kopen, moet je ingeschreven zijn in het register in de gemeente waar je wil wonen. Dat is een lijst waar iedereen opstaat die graag een woning of bouwgrond wilt kopen.
Hoeveel kost een sociale koopwoning?: Sociaal Wonen arro Leuven.
Hoeveel kost een sociale koopwoning? De verkoopprijs van een sociale koopwoning is afhankelijk van de ligging en het type van de woning. In de woningen is er nog geen keuken of vloerbekleding voorzien, dit dien je zelf als koper te voorzien.
Een uitgebreid aanbod koopwoningen in Utrecht en Nieuwegein.
Zo kunnen we het gebruik van onze website analyseren en optimaliseren en hebben we de mogelijkheid om te adverteren. Klik op Accepteren om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. Wilt u inzicht in welke cookies er worden geplaatst?
Sociale koopwoningen en kavels Aartselaar.
Kopen en verkopen. Sociale koopwoningen en kavels. Sociale koopwoningen en kavels. Naast sociale verhuurkantoren en sociale huisvestingsmaatschappijen die woningen verhuren, zijn er ook sociale huisvestingsmaatschappijen die sociale woningen en/of kavels verkopen. Op grondgebied Aartselaar is Arro Antwerpen actief. Kopen en verkopen.
Kandidaat koper Ons Dak.
je werkt gemiddeld minstens een halve werkweek in de gemeente.; je hebt een maatschappelijke, familiale, sociale of economische band met de gemeente, bv. Ons Dak kan er voor kiezen om rangverhoging te geven op basis van het aantal slaapkamers van een sociale koopwoning.

Contacteer ons