Zoeken naar hotel te koop

hotel te koop
Koop een handelszaak Hotel, reisbureau, camping De Belgische Gids.
ALLE HANDELSZAKEN: sector Hotel, reisbureau, camping. BEDRIJVEN EN HANDELSZAKEN TE KOOP AANGEBODEN.: sector Hotel, reisbureau, camping. Voor 100 % van de aandelen over te nemen Hotel-Wellness te zuid-West Vlaanderen. Prijs: 923 000. Hotel-restaurant-taverne over te nemen in de Ardennen. Regio: Provincie Namen.
hotel te koop te MIDDELKERKE 8430.
Terug naar overzicht. HOTEL TE KOOP. Hotel met woonst op uitstekende ligging vlakbij het centrum en de Zeedijk. Het hotel beschikt over 9 slaapkamers met bijhorende badkamer met douche of ligbad en toilet, een eetzaal, ingerichte keuken, ruime parking en mooi terras.
Hotel te koop Immo 2dehands.be.
Hotel te koop in bodrum turkije swiss hotel beach 41. Hierbij een swiss hotel beach te koop in turkije met goede verdiensten voor slechts 340000euro prijs te bespreken zie link advertentie voor ve. 12 oktober 2018 1842: Heusden-Zolder. Zet je appartement of woning dan te koop of te huur op 2dehands.be.
UPDATE. Zimmer Hotel en fitnesscentrum staan te koop Lier Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Zimmer Hotel en fitnesscentrum staan te koop. 17/02/2016 om 1534: door Chris Van Rompaey Print Corrigeer. Een kamer in het Zimmer Hotel. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Lier Zowel het Zimmer Hotel als het NRG Healthcenter staan te koop.
Te Koop.
Te renoveren, geklasseerd hotel op absolute topligging op de hoek van de Koninginnelaan en de Parijsstraat, vlakbij het Casino. Het hotel beschikt over een ruime ontbijtzaal met bar, aansluitend een veranda en een keuken op het gelijkvloers. Er is nog een bijkomende keuken in de kelderverdieping.
Hotel te koop! Meezingversie YouTube.
Over de musical.: Afscheidsmusical Hotel te koop! is een musical voor groep acht boordevol humor, grappige en stoere personages, spannende scènes en liedjes met pure hitpotentie. Butler Bert is opgelicht door zijn compagnon en is gedwongen zijn hotel te verkopen.
Over te nemen Hotels Over te nemen bedrijven in de Horeca sector.
Prijs: Niet meegedeeld. Oostende Hotel te koop in het prachtig historisch centrum. Hotel te koop gelegen in het prachtig historisch centrum Oostende 70-tal kamers 3 verdiepen restaurant en ontbijtzaal bar keuken in volle exploitatie budgetvriendelijk hotel mogelijkheid tot overdracht van aandelen.
BB en hotels te koop in België.
Hotel te koop. Hotel te koop. Verkoop uw hotel. Verkoop uw hotel. BB en hotels te koop in België. 1 2 Next Last. Zeer uitzonderlijke dubbel huis, ideaal voor uitbating van B B. Type: Bed and Breakfast. Prijs: op aanvraag.
HOTEL TE KOOP 85' Toneelfonds J.Janssens.
Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet opgewassen tegen de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus maar afwachten of de koop door gaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel?
Hotel te koop in Brugge. Combined Shape. Fill 1. right-chevron. right-chevron. right-chevron. right-chevron. Fill 1. arrow-stripe-left. arrow-stripe-right. arrow-stripe-left. right-chevron. right-chev
Prijs op aanvraag. Te koop in Brugge Boomgaardstraat 13. Prijs op aanvraag. Boomgaardstraat 13, 8000 Brugge. Uniek handelspand in het centrum van Brugge. Neoclassicistisch herenhuis 1861 in het centrum van Brugge nabij de Grote Markt, de Burg, de Reitjes. op een grondoppervlakte van 620m en maar liefst 1.250m woonoppervlakte. Dit huis met koetshuis werd tussen 1942 en 1955 deels als kleine privé-kliniek gebruikt, nadien dienstdoend als hotel en Burgerhuis, bijgevolg beschikt het huis dan ook over tal van slaap en badkamers. Mits nieuwe vergunning, mogelijkheid tot uitbaten hotel.
Hotel Frison van Horta staat te koop BRUZZ.
Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on instagram Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on youtube. Hotel Frison van Horta staat te koop. actua Stad Brussel. Find BRUZZ on facebook Find BRUZZ on twitter Find BRUZZ on mail Find BRUZZ on whatsapp.
Hotel te koop Centrum Brugge Overnamemarkt.
Familiaal Hotel centrum Brugge. exclusieve Bed Breakfast te koop. Exclusief Horecaproject bestaande uit hotel met restaurant, tea room, woning. Brugge Centrum Brasserie Tea Room over te nemen. Top restaurant zelfbediening Brugge. Centrum West Vlaanderen Car Wash te koop. Oostende Hotel te Koop.

Contacteer ons