Meer resultaten voor aankoop makelaar

aankoop makelaar
Aankoopmakelaar Opleiding Syntra West.
Voor wie is deze opleiding bestemd? De opleiding richt zich naar vastgoedmakelaars in spe die zich als zelfstandig aankoopmakelaar willen vestigen of willen focussen op het aankopen van woningen voor particulieren. De cursist heeft een vooropleiding vastgoedmakelaar gevolgd, is makelaar of heeft minstens een bachelor-diploma.
Nieuw beroep: aankoopmakelaar De Standaard.
Hendrik Tanghe van Vinta uit Kortrijk, staat in het vastgoedproces de kopers met raad en daad bij. Een traditionele makelaar doet zaken met zowel de verkopers als de kopers, zegt hij. De belangen zijn echter zodanig verschillend dat je geen twee heren tegelijk kunt dienen.
Aankoopmakelaar inschakelen: wel of geen goed idee? Oximo.
Of je nu wel of geen aankoopmakelaar besluit te nemen, het is altijd essentieel alles schriftelijk vast te leggen rondom de aankoop van een woning. Zo heb in het slechtste geval altijd bewijs, en gaat er verder niets mis, is het toch fijn om zaken na te kunnen kijken. Voel je prettiger en zekerder met een makelaar, let er dan op dat hij of zij aangesloten is bij een makelaarsvereniging.
vinta.be aankoopmakelaar.
Samen je ideale woning kopen in 1-2-3. De Vinta-aankoopmakelaar zorgt dat de aankoop van je droomwoning geen nachtmerrie wordt. gratis je Vinta-woonprofiel aanmaken. Heb je een vraag of wens je ons als jouw aankoopmakelaar in te schakelen? Zo kan je ons bereiken.:
Aankoopmakelaar.
Maar er komen nog veel andere factoren kijken bij zon aankoop, en daarvoor is het professioneel advies van een aankoopmakelaar onontbeerlijk. Een aankoopmakelaar beschikt namelijk over de nodige expertise om het onroerend goed te inspecteren op gebreken, zowel bouwkundig als op gebied van wetgeving.
Laat een aankoopmakelaar een woning voor je zoeken.
En toch blijven nog heel wat kopers met een wrang gevoel achter wanneer ze hun handtekening onder het compromis gezet hebben. De meest voorkomende klachten die achteraf alsnog opduiken, zijn: te snel het compromis getekend, te duur gekocht, te veel druk van de makelaar, en bouwovertredingen of technische onvolmaaktheden die uit het niets boven water komen. Om" dit soort problemen te vermijden, willen kopers zich almaar vaker professioneel laten begeleiden. Alleen zoeken ze iemand die onafhankelijk werkt, en niet iemand die op het einde van de rit door de verkoper wordt betaald. Daarom helpen we met de effectieve zoektocht naar de droomwoning, maar zeker ook met de prijsonderhandelingen, de stedenbouwkundige vragen of met het correct inschatten van de renovatiekosten, verduidelijkt Hendrik Tanghe. Dat de aankoop van een woning geen makkelijke oefening is voor de meeste Vlamingen, mag duidelijk zijn.
Aankoopmakelaar SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding" Aankoopmakelaar" richt zich naar vastgoedmakelaars in spe die zich als zelfstandig aankoopmakelaar willen vestigen of. vastgoedmakelaars die zich willen focussen op het aankopen van woningen voor particulieren. De cursist heeft een vooropleiding vastgoedmakelaar gevolgd, is makelaar of heeft minstens een bachelor-diploma.
Voordelen van een aankoopmakelaar.
Wat is een aankoopmakelaar? In vele landen wordt de koper bijgestaan door een aankoopmakelaar. Hierbij begeleidt een externe makelaar de koper tijdens zijn zoektocht en bezoeken aan de panden. Doordat de Belg een baksteen" in de maag" heeft, is in Belgiƫ deze manier van werken nog niet ingeburgerd. Echter, de wetgeving wordt alsmaar complexer, verkopers kunnen hun praatjes beter en beter uitvoeren, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een aankoopmakelaar kan u inzicht en objectiviteit geven in uw aankoop.
Aankoopmakelaar Syntra AB.
De opleiding is uitermate interessant voor vastgoedmakelaars in spe die zich als zelfstandig aankoopmakelaar willen vestigen of willen focussen op het aankopen van woningen voor particulieren. Je bent een erkend BIV-vastgoedmakelaar of je beschikt over een erkend diploma om te kunnen starten aan de BIV-stage voor vastgoedmakelaars.

Contacteer ons