Meer resultaten voor bouwgrond

bouwgrond
Bouwgrond Grond Overige immobiliën 2dehands.be.
Halfopen te koop Grond oppervlakte 597; are Breedte grond 10.90 m GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND lot1 Het grote voordeel is, toegang langs een ach. gisteren 2023: Herkde-Stad. Bouwgrond open bebouwing Beringen Koolmijnlaan 117, 35are. Bouwgrond voor open bebouwing, 35are. Of 2 hob mag ook.
Bouwgrond te koop Immo Danneels.
Bouwgrond te koop. Bouwgrond te koop in West-Vlaanderen Bouwgrond te koop in Oost-Vlaanderen Bouwgrond te koop in Antwerpen Bouwgrond te koop in Vlaams-Brabant Bouwgrond te koop in Waals-Brabant Bouwgrond te koop in Limburg Bouwgrond te koop in Namen Bouwgrond te koop in Henegouwen Bouwgrond te koop in Luxemburg.
Zoekresultaten Pajota.
Pole Position Schrijf u hier in! Bouwgronden te koop. Rangschikken op: Prijs. U bent eigenaar? Ziet u uw pand hier graag tussen staan? Ons kantoor is steeds op zoek naar nieuwe panden. Zoek in ons aanbod. Ontvang als eerste nieuwe panden in uw mailbox?
Frank Mann Vastgoed Gronden.
Prijs 105.000 EUR. RODE POORTSTRAAT lot 66 LOMMEL Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing in een nieuwe verkaveling te Lutlommel. Prijs 115.000 EUR. RODE POORTSTRAAT lot 43 LOMMEL Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing in een nieuwe verkaveling te Lutlommel.
Bouwgrond te koop in de provincie van Vlaams-Brabant Immovlan.be.
Vous pouvez trouvez plus d'infos' sur les garanties de confidentialité, le droit d'accès' et les possibilités opt-out ici: https//www.trackuity.com/platform/privacy-policy.: Bepaalde functies van deze website worden niet correct getoond omdat javascript niet geactiveerd is op uw browser. Meer informatie vindt u in onze Help-pagina's. Bouwgrond te koop in de provincie van Vlaams-Brabant.
Ben je verplicht om te bouwen op bouwgrond? Hebbes Zimmo.
Van bouwgrond naar een prachtig huis! Heel wat mensen denken dat je een bouwgrond koopt, nadien bouwt en dat de kous daarmee af is. Wanneer je een bouwgrond aankoopt, kan je best naast de eventuele bouwverplichting op volgende punten letten.
Bouwgrond Bouwgrond Grond 2dehands.be.
Halfopen te koop Grond oppervlakte 597; are Breedte grond 10.90 m GUNSTIG GELEGEN BOUWGROND lot1 Het grote voordeel is, toegang langs een ach. gisteren 2023: Herkde-Stad. Bouwgrond open bebouwing Beringen Koolmijnlaan 117, 35are. Bouwgrond voor open bebouwing, 35are. Of 2 hob mag ook.
Dillen Partner Hemiksem, Bouwgrond Zeer rustig gelegen bouwgrond voor HOB.
32 3 888 44 01. Bouwgrond te koop voor 220.000. Asterlaan 46 Lot 8/HOB, 2620 Hemiksem. Bekijk op kaart. 459m 2 grondopp. Rustig gelegen bouwgrond voor HOB. Dicht bij scholen, openbaar vervoer en centrum. Voor meer info: 03/888 44 01.
Bouwgrond Stad Genk.
Elke particulier, inwoner van Genk of nog niet, die op zoek is naar een stuk bouwgrond voor het oprichten van de enige eigen gezinswoning. De verkoopprijzen van deze bouwgronden worden geval per geval afzonderlijk vastgesteld op basis van een officieel schattingsverslag.
Op zoek naar een betaalbare bouwgrond? Interwaas.
Iedereen kan aan de hand van het interesseformulier zich melden als geïnteresseerde voor de aankoop van een bouwgrond, woning, garage of appartement. Dit verplicht je tot niets. Wanneer de verkoop van de bouwgronden of woningen van start gaat, schrijft Interwaas alle geïnteresseerden aan.
Aalst Bouwgrond Grond 2dehands.be.
BOUWGROND VOOR HOB OP RUSTIGE LIGGING 5a 28CA Indien je op zoek bent naar een bouwgrond voor het bouwen van een halfopen woning en indien ee. 8 augustus 2018 1805: Sint-Truiden. Grond te koop in Aalst. BOUWGROND VOOR HOB OP RUSTIGE LIGGING 5a 63CA Indien je op zoek bent naar een bouwgrond voor het bouwen van een halfopen woning en indien ee.
Waarop letten bij het kopen van bouwgrond? Bouwgrond Livios.
Bovendien moet je bouwgrond ook voldoende draagkrachtig zijn en op een ideale hoogte liggen ten opzichte van het straatniveau. Graaf of ophogingwerken kosten een hoop geld. Louter en alleen het bezichtigen van je bouwgrond is niet voldoende om de kwaliteit ervan aan te tonen.

Contacteer ons