Zoeken naar Veranda-chalet

Veranda-chalet
Veranda Chalet 5p. 2 slaapkamers.
Het Veranda Chalet is geschikt voor gezelschappen van maximaal 5 personen. Dankzij de ruime veranda met lounge set kunt u heerlijk overdekt buiten zitten. Het Veranda Chalet heeft een keuken met gasfornuis 4 kookpitten, magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en koffiezetter filter.
6pers veranda Chalet.
Op een mooie zomerdag lekker in de schaduw onder de veranda, in de winter een winterbarbecue. Met een veranda aan uw chalet heeft u ineens veel meer leefruimte! Deze 6-persoons duin chalet aan zee roept de vakantiekriebels in u op!
Veranda Chalet 6 6 personen Holland Tulip Parcs.
Camping t Weergors. Terug Veranda Chalet 6 6 personen. De Veranda Chalet 6 is een heerlijke buitenbeleving tijdens uw verblijf. Geniet van een prachtige vakantie op Vakantiepark Delftse Hout! Kenmerken 6-persoons Veranda Chalet. Vrijstaande luxe mobile home voor 6 personen.
Veranda Chalet 4 4 personen Holland Tulip Parcs.
Vakantie net over de grens. Vakantiepark Delftse Hout. Terug Veranda Chalet 4 4 personen. De Veranda Chalet 4 is een heerlijke buitenbeleving tijdens uw verblijf. Geniet van een prachtige vakantie op Vakantiepark Delftse Hout met 4 personen! Kenmerken 4-persoons Veranda Chalet.
Veranda Chalet.
Deze prachtige chalets zijn heerlijk ruim 10 x 43, meter en luxe: compleet ingericht met 3 slaapkamers, keuken met vaatwasser, badkamer met douche en toilet en een heerlijk veranda! Eén slaapkamer met 2-persoonsbed, één slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en één slaapkamer met stapelbed.
Veranda chalet 4p Delftse Hout.
Natuurlijk kunt u op Vakantiepark Delftse Hout terecht met uw tent, camper of caravan. Maar u kunt ook luxe overnachten in één van de sfeervolle accommodaties, zoals een houten iglo, comfortabele grasbungalow of een veranda-chalet. Zo kan de vakantie meteen bij aankomst beginnen!

Contacteer ons